Instablog - Free Template Blogger for Blogs Wallpaper

On sale
Trending
Instablog - Free Template Blogger for Blogs Wallpaper
Instablog - Free Template Blogger for Blogs Wallpaper

Instablog is a blogger template that has almost the same resemblance to the Instagram website. This blogger template is perfect for wallpaper blogs and data actor or artist profile. You can make a wallpaper blog easily like making picture posts like on Instagram using only blogger.


We also provide a like button on each of your image posts using third-party applications where this like button feature is not yet available directly from the blogger dashboard. Very easy template setup to provide assistance to those of you who are not code savvy.

Instablog merupakan template blogger yang memiliki kemiripan hampir sama dengan situs instagram. Template blogger ini sangat cocok untuk wallpaper blog dan data profil aktor atau artis. Anda bisa membuat blog wallpaper dengan mudah seperti membuat postingan gambar seperti di Instagram hanya dengan menggunakan blogger.


Kami juga menyediakan tombol like pada setiap postingan gambar Anda dengan menggunakan aplikasi pihak ketiga yang mana fitur tombol like ini belum tersedia langsung dari dashboard blogger. Pengaturan template yang sangat mudah untuk memberikan bantuan kepada Anda yang tidak paham kode.


Instablog - Free Template Blogger for Blogs Wallpaper Instablog - Free Template Blogger for Blogs WallpaperInstablog - Free Template Blogger for Blogs Wallpaper Instablog - Free Template Blogger for Blogs Wallpaper Instablog - Free Template Blogger for Blogs Wallpaper

And there are many more features that we provide in this template for you to use, see the complete feature list:


  • Not using jQuery
  • Fast loading template
  • Views are almost 98.75% the same as Instagram
  • Widget custom Profile Blogger
  • Button Like Post - API lyket
  • Fixed share box button
  • RTL Language Support
  • Optimize Design for Mobile
  • SEO Optimazed
  • Compatible with Blogger only
  • Icon SVG (Scalable Vector Graphics)
  • Fixed Box comment New Blogger
  • Widget Comment with Avatar
  • Responsive design 100%
  • Infinite Scroll Post
  • Supports all Languages of Bloggers
  • Button follow for Blogger
  • Statistic Data Post Number & Comment Number
  • Drak Mode
  • Support Thumbnail Youtube
  • Button Bookmark

Support us

You can support us by following the TemaBanua Instagram account and this website to encourage us to provide quality and free blogger templates.


We are currently not available to provide assistance services regarding free blogger templates, we will only support some of the template services we sell.


Sources and Credits :

  • Instagram Website Design
  • lyket.dev
  • Blogger
  • github.com/aFarkas
  • github.com/rianseo
  • Photos demo @instagram

Change Log :

Version 1.0.0 - Februari 12, 2023 - Release

Version 2.0.0 - Mei 08, 2023 - Add dark mode - Fixed image thumbnail videos - Add CSS border image

Version 3.0.0 - Juni 23, 2023 - Add button Bookmark - Fixed CSS Template
Download it free

This item is Free File! of 50 Download By downloading this item, you agree to the terms of the Regular License. Support and updates are not provided for free files.
$8.00
Included: support template update Included: remove footer credits Included: unlimited domains Included: no encrypted scripts
Price is in Indonesia IDR80.000.

Buy Now

Add to Cart
Name: Instablog Blogger Version: 3.0.0 Creator: Rian seo Free Version: Available Premium Version: Available File Size: 43.9 KB File Type: RAR File
Compatible Browsers:

Last Update
Created 1 Januari 2023
CSS Valid Yes
Height Responsive Yes
Mobile Frendly Yes
Google Validator Yes
Compatible With Blogger
Theme Files HTML Files
Columns 3+
Tags responsive, free, blog, minimalis, simple, blogger, grid

Dan masih banyak lagi fitur yang kami sediakan pada template ini untuk Anda gunakan, lihat daftar fitur selengkapnya:


  • tidak pakai jQuery
  • Kecepatan memuat template
  • Tampilan hampir 98,75% sama dengan Instagram
  • Widget Profil khusus Blogger
  • Tombol Suka Postingan - API lyket
  • Memperbaiki tombol kotak berbagi
  • Mendukung bahasa RTL
  • Optimalkan Desain untuk Seluler
  • SEO Dioptimalkan
  • Hanya untuk Blogger saja
  • Ikon SVG (Scalable Vector Graphics)
  • Memperbaiki Kotak komentar Blogger Baru
  • Widget Komentar dengan Gambar Profil
  • 100% Responsif
  • Postingan Gulir Tak Terbatas
  • Mendukung semua Bahasa dari Blogger
  • Tombol ikuti untuk Blogger
  • Data Statistik Nomor Posting & Nomor Komentar
  • Tombol Mode Gelap
  • Mendukung Thumbnail dari Youtube
  • Tombol Simpan Postingan

Dukung Kami

Anda dapat mendukung kami dengan mengikuti akun Instagram Temabanua dan situs web ini untuk mendukung kami menyediakan template blogger yang berkualitas dan gratis.


Saat ini kami belum bisa memberikan layanan bantuan mengenai template blogger gratis, kami hanya akan mendukung beberapa layanan template yang kami jual.


Sumber dan Kredit :

  • Instagram Website Desain
  • lyket.dev
  • Blogger
  • github.com/aFarkas
  • github.com/rianseo
  • Gambar demo dari @instagram

Pembaharuan :

Versi 1.0.0 - Februari 12, 2023 - Rilis

Versi 2.0.0 - Mie 08, 2023 - Menambahkan tombol mode gelap - Memperbaiki video thumbnail gambar - Tambahkan gambar batas CSS

Version 3.0.0 - Juni 23, 2023 - Menambahkan Tombol Simpan Postingan - Perbaikan Beberapa CSS Template
Unduh Gratis

Template ini Gratis! sampai 50 Unduhan Dengan mengunduh file ini, Anda menyetujui persyaratan Lisensi Reguler. Dukungan dan pembaruan tidak tersedia untuk file gratis.
Regular License: Rp80.000
Termasuk: dukungan dan pembaharuan template Termasuk: tidak ada tautan pengembang Termasuk: tanpa batasan domain Termasuk: kode script tidak di sembunyikan
Harga ini hanya berlaku di Indonesia.

Nama: Instablog Versi: 3.0.0 Pembuat: Rian seo Versi gratis: Tersedia Versi berbayar: Tersedia Ukuran file: 43.9 KB Jenis file: RAR File
Mendukung Browser:

Terakhir di perbaharui
Dibuat pada 1 Januari 2023
CSS Lulus Ya
Responsif Ya
Ramah Seluler Ya
Google Validator Ya
Hanya untuk Blogger
Tema File HTML File
Kolom 3+
Tag responsive, free, blog, minimalis, simple, blogger, grid
download/Now FREE sales/533 Download sale/
Rian Seo

Rian Seo supports this item

Supported

This author's response time can be up to 1 business day

21 comments

  1. Rian Seo Author
    February 12, 2023
    Jangan hanya asal download,setidaknya tinggalkan komentar dengan cara mengucapkan terima kasih ya.
  2. elinotes
    February 12, 2023
    mantul bang rian, templatnya sangat mantap
    • Temabanua
      February 12, 2023
      Siap, terima kasih atas dukungannya
  3. Bang Hafidz
    February 12, 2023
    Gila sih template nya mantull
    • Rian Seo Author
      February 28, 2023
      Terima kasih atas dukungannya
  4. Design Viomagz
    February 15, 2023
    Terimakasih
  5. Honjais sang penulis
    February 28, 2023
    Bagus banget mirip profile instagram, sudah sejak dulu saya ingin yang seperti ini, beri aplouse untuk temabanua.

    Deromyid
    • Rian Seo Author
      February 28, 2023
      Terima kasih atas dukungannya, kita akan selalu memberikan yang terbaik untuk pengguna blogger.
  6. Nanang SB
    March 14, 2023
    Mantap, terimakasih templatenya
    Maaf, untuk video yang di embed dan di upload kok g bisa di putar ya. Mohon koreksinya kalau salah cara postingnya
    • Rian Seo Author
      March 14, 2023
      Emang tidak bisa diputar secara otomatis, bisa gunakan embed video dari Youtube
  7. Anonymous
    April 13, 2023
    It's a very nice design, well done. The only thing I'm wondering is, how can I show the posts in the relevant tags to the "GADGET" and "FOTO SAYA" sections in the "POSTINGAN / GADGET / FOTO SAYA" sections above the blog records?
    • Rian Seo Author
      April 14, 2023
      Open Layout > Widget Home Box 2 and Widget Home Box 3

      Add gadgets for the desired widgets!
    • Anonymous
      April 14, 2023
      What is the command I have to write to show the contents of the "Video" tag in Widget Home Box 2, and the contents of "Photo" tags in Widget Home Box 3?
    • Rian Seo Author
      April 14, 2023
      You can embed video from youtobe by add gagdet HTML
    • Anonymous
      April 19, 2023
      Just like we show every post on the homepage, I want the Widget Home Box 2 and Widget Home Box 3 widgets to show only posts in certain categories just like they do on the homepage.
  8. Hussam
    November 02, 2023
    Hi thank you but the version as shown in demo is not the same as the free version can you updated
    • Temabanua
      November 20, 2023
      Read more about the differences between the free version and premium!
  9. Anonymous
    March 09, 2024
    Sudah beli templatenya kak boleh tolong di bantu agar update saat upload video dari blogger (bukan dari youtube) biar ada tumnail gambar di halaman utamanya yang kotak kecil dan populer post ada tumnail dari video tersebut trimakasih
    • Rian Seo Author
      March 09, 2024
      Harus upload gambar kalo video bukan dari youtube, thumbnail tidak akan muncul!
    • Anonymous
      March 09, 2024
      cara biar g upload foto gimana ? semoga update kedepan ada caranya
    • Rian Seo Author
      March 11, 2024
      Tidak bisa tanpa upload gambar, kalo mau harus video dari youtobe
Here's a refresher on how to add some HTML magic to your comment.
  • <i rel="pre"></i> for code blocks
  • <i rel="blockquote"></i> to quote somebody
  • <i rel="code"></i> for a few words of code
  • <i rel="img">URL image<i> to paste in an image (it'll need to be hosted somewhere else though)