On sale: 50% New Price for Template Blogger
Get Discon:
New Theme!

Viospaper Pro v.3.2.0 for Blogs and Magazine

Template Blogger majalah terbaik dan paling banyak digunakan. Update template akan didapatkan setelah melakukan pembelian.

Keuntungan yang didapat :

  • Dukungan dari perancang
  • Gratis update template selamanya
  • Link footer dapat dihapus

Syarat & Ketentuan :

  • Dilarang dibagikan ulang & dijual ulang

Harga Promo - Rp.200.000 - Rp.100.000

Binuang Digital - Blogger Template for Blog Download

Image
Share

Binuang Digital is a blogger template suitable for video, music and image download blogs. This blogger template is designed in a more modern way to suit today's appearance.


For those who have a blog about downloading, this blogger template is the right choice to build a blog well.


Binuang Digital - Blogger Template for Blog DownloadBinuang Digital - Blogger Template for Blog Download

Main Features :

  • SEO Frendly
  • Full Responsive
  • Mobile Frendly
  • Support Schema Marcup
  • Support Desainer Theme
  • Widget Layout version 3.0.0
  • Fast loading template
  • Widget pop up Emails
  • Ads Ready
  • Breadcrumb
  • Post type Music
  • Post type Video
  • Costum page error 404
  • Related post
  • Effec Image Lightbox v.1.0.0
  • Menu Linklist
  • Lazyload
  • jQuery

Sources and Credits


Please note: All images are for preview purposes only and are not included in the download file.


v.1.0.0 - (07/03/2021) - Release
Regular License: $9.95
Lifetime updates template Unlimited domain Support from developer Remove footer credit
Price is in US dollars. License details

Buy Now
Name: Binuang Digital Version: 1.0.0 Design: @rian_seo Free Version: Not Available Premium Version: Available File Type: ZIP / RAR File
Compatible Browsers:

Last Update
Created 13 September 2020
Compatible With Blogger.com
Theme Files HTML Files & CSS
Layout Fixed
Columns 5+
Tags simple, responsive, grid, magazine, minimalis, blogger,premium
price/$9.95

Reviews

  1. Themenya elegan dan tentunya ringan. mantab.

    ReplyDelete
  2. Saya sangat suka dan tema ini keren sekali

    ReplyDelete
  3. Mantap ni buat blog download, selain itu juga bagus tinggal modifikask dikit aja.

    ReplyDelete
  4. Tema nya ringan elegan dan modern, keren banget dah. Emang cocok banget buat blog download.

    ReplyDelete
  5. So.. cool Themes Like envato Website 100% Looking good But Small Bug...

    Only Work YouTube Video not Work Custom Video like any Hosted video not work..


    But yes.. All fucher So Good... I Love it.. Themes...

    Thank You. @RainSeo & @Temabanua

    My name @WhiteNavy

    ReplyDelete
  6. Template idaman nih.. nice mas Rian :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang udah pernah beli template dari saya sebelumnya dapat diskon 50% mas

      Delete
  7. theme mantap ,,clean ,,fast loading ,,cocok untuk bisnis saya

    ReplyDelete
  8. Mantap jiwaaa,, khusus blog download mntpss ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Template ini memang sangat dianjurkan untuk digunakan blog jenis download atau jualan produk digital

      Delete
  9. Template sangat ringan digunakan, dan saat ini saya lagi dalam proses pendaftaran ke situs google AdSense agar mendapatkan nilai tambah dari bisnis online.

    Jangan ragu untuk menggunakan template dari situs temabanua.com, template disini sangat mudah digunakan dan ringan, kelemahanya belum ada system komentar via facebook agar admin mendapatkan pemberitahuan jika ada link eror, semoga update kedepan ada pengaturan kolom komentar yang bisa diaktifkan tau di nonaktifkan.

    sukses selalu

    ReplyDelete
  10. cara cloning website lain apa ada toolnya apa secara manual mas?

    ReplyDelete
  11. Apa ada versi multichart nya? Mahal sdikit gpp..

    ReplyDelete

Post a Comment

2021's Best Selling Blogger Themes

In Blogger
Live Preview Last Update: Version 2.0.0 - September 02 2021 BukaBlog this theme inspired t…
In Blogger
Live Preview The template I will introduce this time is a special blog theme for selling,…
In Blog / Magazine
Live Preview Last Update: Version 3.3.0 – Agustus 20, 2021 Viospaper Pro is a Blogger (Blog…